Sticky

Cum puteti comanda noile albume Celelalte Cuvinte

Editia remasterizata a albumului “Armaghedon” si CD/DVD-ul “Trup si Suflet”, lansate de Celelalte Cuvinte acum o saptamana, sunt disponibile in Bestmusic Shop, in format fizic la preturi speciale. (livrarea prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara)

Albumele sunt produse de casa de discuri BestMusic Records !

“Armaghedon”, lansat in 1994, este unul dintre albumele cu care Celelalte Cuvinte au scris istorie in rockul romanesc dar si in cea personala, Calin Pop numindu-l “o piatra de hotar in cariera trupei”. La 20 de ani de la aparitie, albumul a fost remasterizat si lansat sub egida Bestmusic Records.

Odata cu reeditarea “Armaghedon”, Celelalte Cuvinte au lansat si DVD-ul “Trup si Suflet”, ce contine inregistrarea concertului acustic sustinut de trupa anul trecut la Cinema Patria. Concertul s-a desfasurat cu casa inchisa, intr-o atmosfera calda si plina de emotii. Piesele trupei au fost “rastalmacite” de cei patru muzicieni legendari in varianta acustica, fiind cantate asa cum n-au mai fost auzite niciodata.

Noutatile Celelalte Cuvinte sunt disponibile la urmatoarele preturi: “Armaghedon” – 35 lei, CD “Trup si Suflet” – 40 lei, DVD “Trup si Suflet” – 50 lei.

De 32 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.

Celelalte Cuvinte inseamna: Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes