Sticky

AURA, in deschiderea concertului Sabaton la Bucuresti

Una dintre cele mai fierbinti aparitii scenice ale ultimilor doi ani, AURA, va canta alaturi de Roadkill Soda in deschiderea showului Sabaton, Delain si Battle Beast de pe 27 ianuarie de la Arenele Romane.

Anul trecut AURA a castigat concursul METALHEAD – The Road to Kavarnasi a cantat pe scena festivalului din Bulgaria cu Sabaton unde a si castigat primul loc la Black Sea Battle Of The Bands. Tour managerul Sabaton a fost cel care a organizat si a luat parte la productia concursului din Bulgaria din cadrul festivalului Kavarna Rock ! Ambele trupe au fost aprobate de catre managementul trupei!

Cu un album deja lansat la Universal Music si multe premii castigate la festivalurile nationale si internationale, AURA vine la Arenele Romanepentru a prezenta fanilor showul scenic exploziv si heavy metalul care i-au facut conoscuti. Vom auzi piese de pe Rock Chick dar si noul single al trupei, Tomboy care deja a facut zeci de mii de vizualizari la doar doua saptamani de la lansare. Anul trecut bucurestenii au deschis si showurile CARGO – Noaptea Vrajitoarelor de la Arenele Romane precum si showul Nazareth din Hard Rock Cafe dar cea mai mare realizare a o parte din membrii trupei a fost cand au deschis pentru showul Bon Jovi de la Bucuresti sub numele de Steelborn.

In curand organizatorii vor anunta si cele 20 de serii castigatoare Heroes Circle care vor avea parte de un Meet & Greet cu Sabaton

Pentru showul Sabaton de la Arene mai sunt in vanzare aproape 300 de bilete din cele 1900 puse in vanzare la pretul de 75 de lei. In ziua concertului, daca vor mai ramane bilete, acestea vor costa 85 de lei.

Biletele pentru concertul Sabatonpot fi gasite online pe:www.iabilet.rowww.eventim.rowww.myticket.ro siwww.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinul Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Carturesti, Sala Palatului, Domo, Orange, Posta Romana etc..

Facebook Event: www.facebook.com/events/302822909877204/

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015 unde ii veti putea vedea pe Amorphis, Bloodbath, Triptykon, Primordial, The Sirens, Lacrimas Profundere si multi multi altii !

Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.

Un eveniment METALHEAD, powered by ROCK FM

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes