Sticky

Calin si Marius Pop se pregatesc sa lanseze un album!

Știrea începutului de an vine, spunem noi, de la Oradea, și este una pe care iubitorii de muzică o așteaptă de ceva vreme.

Conform celor de la bihon.ro, Călin Pop și Marius Pop au anunțat că lucrează împreună la un album, acesta urmând să fie lansat în acest an. Despre el se spune că va combina acusticul cu influențele jazz, și nu este de mirare, mai ales dacă ați ascultat piesa de mai jos.

Iată că după un album solo al lui Călin Pop, și el așteptat de multă vreme de amatorii de muzică bună, un album absolut fantastic, dar despre care vom vorbi mai pe larg cu alt prilej, cei doi ne oferă și o altă surpriză, o colaborare practic între două dintre cele mai reprezentative numele ale muzicii rock românești. Desigur, nu este o premieră, mai ales dacă ne gândim la Thamyras, dar este cu siguranță o surpriză plăcută pe care o așteptăm cu sufletul la gură.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes