Sticky

Void Forger vor deschide concertele Grave Miasma si Cruciamentum

Asa cum va anuntam la inceputul lunii decembrie Romanian Thrash Metal Club si Club Fabrica va invita, pe 28 martie 2015, cu incepere de la ora 20:00, la un show exclusiv in Romania cu doua formatii care fac parte din elita actuala a death metal-ului, Grave Miasma si Cruciamentum.

Dupa mai bine de 1 an de la ultimul concert in cadrul unui eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, Void Forger este trupa aleasa ca support pentru acest eveniment, un mix de sludge, crust, death si black fiind reteta perfecta pentru a incepe seara in forta.

https://www.facebook.com/voidforger

 

Programul serii este urmatorul:

19:00 – open doors

20:00 – Void Forger ( RO )

21:15 – Cruciamentum ( UK )

22:30 – Grave Miasma ( UK )

Biletele vor fi disponibile in seara concertului la intrare, iar pretul unui bilet este de 30RON.

Let there be death!

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes