Sticky
Concert #dinBASARABIA – Alternosfera, Zdob si Zdub, Cuibul

Concert #dinBASARABIA – Alternosfera, Zdob si Zdub, Cuibul

Trupele Alternosfera, Zdob si Zdub și Cuibul din Republica Moldova vor susține, în data de 27 martie 2015, un concert extraordinar la București.

Evenimentul, organizat cu sprijinul Institutul Cultural Roman, face parte din programul Festivalului “Zilele Basarabiei” la București, ediția a VIII-a și este dedicat aniversării a 97 ani de la Unirea Basarabiei cu Țara.

Concertul se va desfășura la Arenele Romane (cort încălzit). Accesul publicului se face începând cu ora 19.00

Formația etno-rock din Republica Moldova, Zdob și Zdub, din 1994 combină diferite stiluri muzicale și promovează folclorul românesc autentic, susținând concerte în peste 20 de țări europene. Formația a obținut locul 6 la concursul Eurovision în 2005 și a cântat pe aceeași scenă cu mari artiști și trupe precum Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park, etc.
Alternosfera, formație de rock alternativ, a fost înființată în 1998 și a lansat între timp 4 albume și un EP. În ultimii doi ani, Alternosfera a câștigat, în urma votului publicului, titlul de cea mai bună trupă Rock Alternativ din România, ca urmare a concursului organizat de metalhead.ro.

Cuibul – formație acoustic funk din Basarabia, a fost înființată în 1991 și reactivată în 2012, cu participarea unor instrumentiști de seamă și a tinerei soliste Lidia Scarlat. Trupa colaborează cu o casă de discuri și diverși artiști consacrați de la București și în ultimii doi ani a cântat în deschidere pentru The Cardigans și Morcheeba.

Biletele disponibile pe www.iabilet.ro și în rețeaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman de la Romană langă McDonalds, Senia și agențiile Perfect Tour din toată țara), pe www.eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere – Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești și Humanitas, dar și pe www.myticket.ro și în rețeaua magazinelor partenere – Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Diverta, la prețul de 45 de lei.

În ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 50 de lei.

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT și Organizația Studenților Basarabeni din București OSB Bucureşti , cu sprijinul Institutului Cultural Român.

Parteneri: Acţiunea 2012, Tucano Coffee România

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes