Sticky

Hatemode va lansa un nou videoclip in prima jumatate a lunii aprilie

Așa cum ați aflat deja, trupa Hatemode urmează să susțină un concert în data de 28 martie în Club “Pub Rock” din Câmpulung Muscel. Numai că lucrurile nu se vor opri aici pentru că Hatemode, trecută în ultima vreme prin mai multe schimbări de componență, cunoaște un singur drum încă de la primul ei concert: înainte.

Astfel, exact în Câmpulung Muscel, trupa Hatemode va filma cu acest prilej al doilea videoclip oficial pentru piesa Hate On, piesă care a intrat deja în playlist-ul Sport Total FM prin intermediul lui Mihai Pahonțu. Pe această cale Hatemode ține să-i mulțumească pentru susținere, lucru extrem de rar în ziua de azi în peisajul rock românesc. Și pentru că am ajuns la acest capitol, nu putem să-i uităm nici pe cei de la Radio Orion, post de radio care a transmis filosofia Hatemode județului Argeș, și acest lucru stând la baza alegerii noastre în ceea ce privește locul în care vom turna videoclipul în cauză.

Despre clip nu vă putem dezvălui foarte multe în acest moment, pentru că ne dorim ca el să fie o surpriză pentru fanii noștri. Unul dintre acești fani fiind și domnul Stelian Ungureanu, care ne va ajuta să filmăm într-un loc mai puțin accesibil în mod normal, dar încărcat de istorie din punct de vedere al pieței rock indigene. Acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ne amintească de faptul că în acest oraș, de peste 30 de ani, există un festival care a rezistat în ciuda tuturor schimbărilor societății. Este vorba, desigur, de “Posada Rock”, eveniment care a trecut peste toate greutățile care au transformat multe alte festivaluri în amintire.

Regia videoclipului îi aparține lui Alexandru “Indianu” Pantea (Tiarra), co-membru Hatemode (visual/lyrics), în timp ce de montaj se va ocupa Cătălin “Flamă” Scânteie, care nu se află la prima experiență de acest gen.

În ceea ce privește lansarea noului videoclip, aceasta este programată pentru prima decadă a lunii aprilie, sperând că nu vom întâmpina probleme care să ne facă să ne amânăm planurile. Până atunci trebuie să știți că Hatemode are programate o serie de concerte la care vă așteptăm cu drag, și al căror program este următorul:

 

  • 28 martie – Pub Rock, Câmpulung Muscel
  • 5 aprilie – Slow Ride the City 3, București, Piața Constituției
  • 8 aprilie – Question Mark, București
  • 17 aprilie – Club Colectiv, în cadrul festivalului “Road to Kavarna”

 

Componența actuală a trupei Hatemode este următoarea:

Cătălin “Flamă” Scânteie – backing vocals, bass

Vali Stoica – guitars

Alex Igor – vocals

Gabriel Maria – drums

Alexandru Ungureanu – guitars

Alexandru Pantea – co-writer/visual/lyrics

 

Dorim să le mulțumim foștilor membri ai formației, fără de care nu am fi ajuns aici:

Alexandru Pantea – vocals

Cătălin Simion – guitars

George Tudor – drums

Răzvan Marica – guitars

David Oncioiu – vocals

 

Pentru cele mai noi știri legate de trupa Hatemode vă așteptăm pe pagina noastră oficială de Facebook, iar pentru orice alte probleme (booking, sugestii, întrebări, colaborări etc), managerul nostru de comunicare vă stă la dispoziție.

 

Hatemode official Facebook account:

https://www.facebook.com/HatemodeBand

Hatemode Communication/PR Officer

E-mail: bogdan@bogdanliviu.com

Phone: 0724.271.273

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes