Sticky

Helloween, alaturi de Judas Priest la Bucuresti

Grupul britanic Judas Priest revine la București pe 1 iulie în turneu de promovare a albumului „Redeemer of Souls”. Concertul are loc în parcarea Romexpo. Invitat special: Helloween! Un eveniment organizat de Events și recomandat de Rock FM.

Una dintre cele mai proeminente trupe de power metal, Helloween sunt, alături de Scorpions și Accept, cele mai importante produse metal de export ale Germaniei. Trupa s-a înființat în urmă cu mai bine de 30 de ani. Unsprezece turnee mondiale, în care au fost cap de afiș, show-ul lor senzațional de la Monsters Of Rock la Castle Donington, în fața a peste 100.000 de metaliști si turnee spectaculoase alături de Iron Maiden, Dio și Ozzy Osbourne, precum și turneul MTV Headbangers Ball SUA cu Antrax si Exodus rămân momente de neuitat din cariera Helloween. Au vândut mai mult de cinci milioane de discuri în întreaga lume, au la activ 14 discuri de aur și 6 de platină la nivel mondial, cu două discuri de aur doar în Germania. Nu e nici o exagerare să spunem că fără Helloween, multe trupe contemporane precum Edguy, Sonata Arctica sau Blind Guardian nu ar fi existat în forma lor actuală. De trei decade, Helloween se numără printre cele mai ingenioase trupe metal internaționale. Fanii le adoră piesele fantastice și extrem de obsedante. Andi Deris (voce), Michael Weikath (chitară), Sascha Gerstner (chitară), Markus GROßKOPF (bas) și Daniel Löble (tobe) promit un show de zile mari la București, mai ales prin prisma mult-anticipatului viitor album, “My God-Given Right”, care va fi lansat în luna mai a acestui an.

Biletele costă 130 lei (Zona B), 190 lei (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring). Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
—–
Sursa – Comunicat de presă

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes