Sticky

Truda va sustine un recital in cadrul evenimentului “Road to Kavarna”

The Road to Kavarna va avea loc pe data de 17 Aprilie in Club Colectiv din Bucuresti. Concursul va duce doua trupe locale in Bulgaria, pe scena celui mai mare festival de metal al vecinilor nostri, Kavarna Rock 2015.

Trupele calificate in finala sunt urmatoarele:

An Theos

Aeon Blank

Hatemode

Shifting Sands

Simbolic

Marchosias

Ataria

Tanin

Salmastra

Secret Society

 

Incepand cu ora 18:00, fiecare trupa va canta timp de 25 de minute. 50% din votul final va fi compus din votul celor prezenti la concert, restul de 50% reprezentand votului juriului METALHEAD.

Votul publicului se va desfasura dupa cum urmeaza: la intrare fiecare participant va primi o bratara in schimbul biletului de intrare alaturi de un talon de participare unde va bifa trupa sau trupele preferate din concurs cu note de la 1 la 10.

Fiecare participant la concert poate vota minim 3 trupe, adica trupa preferata plus alte doua. Taloanele care nu au minim 3 trupe votate vor fi declarate nule. Am ales aceasta modalitate de vot pentru ca stim ca iar vom avea participante trupe din Provincie care nu au cum sa-si aduca fanii pana la Bucuresti sa-i voteze. Asa, fanii bucuresteni care vor fi majoritari, pot vota si trupele din Provincie acordandu-le si acestora sanse egale pentru castigarea celor doua locuri care ii duc la Kavarna !

Dupa concert, toate taloanele vor fi centralizate si toate trupele pot participa la numararea voturilor pentru a nu exista discutii asupra corectitudinii acestora iar a doua zi, dupa ce voteaza si echipa METALHEAD, vom avea rezultatele finale.

Invitat special este trupa Truda, care va sustine un recital la finalul evenimentului.

Eveniment Facebook

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes