Sticky

Zdob si Zdub vor canta in cadrul festivalului Shine

Pe 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, BestMusic va invita la a doua editie a festivalului SHINE care ii are ca headlineri pe belgienii de la Triggerfinger si pe cea mai iubita trupa de poprock din tara, VAMA. Este momentul ca organizatorii sa anunte inca un nume mare pe afis, este vorba de moldovenii de la ZDOB si ZDUB care anul acesta vor sustine o serie de concerte aniversare: “Zdob si Zdub – 20 de ani”.

Nu scapati abonamentele de 2 zile, la doar 39 de lei pe www.iabilet.ro,www.eventim.ro si www.myticket.ro si in toate punctele clasice de vanzare: Magazinul Muzica, Diverta, Vodafone, Orange, Senia, Uman, Perfct Tour, Domo,Humanitas, Carturesti, Sala Palatului etc..

Infiintata acum 20 de ani, ZDOB si ZDUB are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii. Cel mai recent album, “Basta Mafia”, lansat oficial in 2013 la Hard Rock Cafe tot de catre Bestmusic, este rodul unei munci de aproape doi ani, lansare incununata apoi de o gramada de concerte in tara si strainatate.

Din pacate englezii de la THE ORB ne vor vizita la toamna, trupa fiind nevoita sa isi amane concertele din Europa datorita unui turneu in Japonia.

Alte trupe confirmate pe afisul festivalului sunt: Coma, Grimus, Suie Paparude, Roadkill Soda si Toulouse Lautrec , multe altele urmand a fi anuntate in curand.

Abonamentele de doua zile pentru Shine sunt disponibile online pewww.iabilet.rowww.myticket.ro si www.eventim.ro si in retelele iaBilet, Myticket si Eventim, la urmatoarele preturi
• 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 2 aprilie
• 44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie
• 50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile
Facebook event: www.facebook.com/events/208220042697604

Pagina oficiala: www.facebook.com/ComeAndShine

Un eveniment BestMusic Live Concerts

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes