Sticky

Oferta de Paste pentru Romanian Rock Meeting

Se apropie Sarbatorile Pascale iar Iepurasul Metal, impreuna cu Promusic Events si Maximum Rock, le ofera fanilor Romanian Rock Meeting un cadou potrivit pentru aceasta perioada.

Desi toate biletele la promotional au fost epuizate, organizatorii, cu aprobarea managementului formatiilor, au decis sa suplimenteze numarul acestora (in valoare de 87 de lei) si sa prelungeasca perioada in care ele pot fi achizitionate pana pe data de 9 aprilie 2015. Consideram ca, astfel, puteti sa le faceti celor dragi cel mai frumos dar de Paste!

Din data de 10 aprilie, biletele se scumpesc si vor putea fi achizitionate la suma de 95 de lei.

Romanian Rock Meeting se va desfasura pe parcursul a doua zile – 14 si 15 mai 2015 – avand o “Club Day”, care va avea loc pe 14.05 in Club Colectiv si culminand cu data de 15 mai 2015, cand vor urca pe scena titanii germani ai metalului, BLIND GUARDIAN, alaturi de compatriotii de la Orden Ogan si formatia romaneasca Dirty Shirt.

Pe 14 mai vor sustine recitaluri trupele Tiarra, Krepuskul si to be announced. La „Romanian Rock Meeting Club Day”, din Colectiv, accesul se va face pe baza biletului la Romanian Rock Meeting. Acesta va fi preschimbat intr-o bratara pe care purtatorul este obligat sa o pastreze, deoarece doar pe baza acesteia se va face accesul pe data de 15 mai 2015, la Blind Guardian, Orden Ogan si Dirty Shirt. Pentru cei care nu doresc sa participe la prima zi a evenimentului, accesul in data de 15 mai se face direct pe baza de bilet de intrare.

ATENTIE! Cei care isi scot bratara si se prezinta la Arenele Romane doar cu biletul rupt, sau fara acesta NU vor putea intra la spectacol. Intrarea se face doar pe baza acestei bratari, sau dupa caz, pe baza biletului in forma lui intreaga.

Astfel, cei care si-au cumparat deja bilet la eveniment, se pot prezenta fara alte formalitati si pe data de 14 mai la „Club Day”. Aceia care urmeaza sa isi cumpere, vor avea, la randul lor, acces gratuit la acest spectacol din Club Colectiv.

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes