Sticky

Kempes a lansat albumul “Regasire”

Ovidiu Ioncu – Kempes a lansat sâmbătă, prin intermediul Universal Music România, „Regăsire”, primul său album sub numele Kempes, printr-un concert extraordinar în fața a aproape 2000 de oameni prezenți în Beraria H din București.

Albumul “Regăsire” conține, pe lânga piese clasice de heavy metal, și o melodie acustică înregistrată împreună cu cvartetul Blade Strings. Muzica a fost compusă de Ovidiu Ioncu împreună cu chitariștii formației, Alin Moise și Alin Petruț, în timp ce versurile sunt semnate de Ștefan Dandu, Dinu Olărașu si Florin Chilian. Înregistrarile și mixajul au fost efectuate de Iustin Petrescu, iar masterizarea a fost facută de Marius Costache (Studio 148).

CD-ul este disponibil în magazinele de specialitate din țară, precum și online pe site-urile getmusic.ro și emag.ro, la linkurile de mai jos:

Getmusic.ro: http://smarturl.it/kempes-album-cd-gtm

Emag.ro: http://smarturl.it/kempes-album-emag

Albumul poate fi ascultat gratis în exclusivitate timp de o săptămână pe Deezer, unde deja ocupă locul intâi în clasamentul de rock, sau poate fi descărcat în format mp3 sau lossless de la următoarele adrese:

Deezer: http://smarturl.it/kempes-album-deezer

iTunes: http://smarturl.it/kempes-album-itunes

Google Play: http://smarturl.it/kempes-album-ggldl

Getmusic: http://smarturl.it/kempes-album-mp3-gtm

Qobuz (lossless): http://smarturl.it/kempes-album-qobuz

Amazon: http://smarturl.it/kempes-album-amazon

 

Componența formației:

Ovidiu Ioncu “Kempes” – voce

Alin Petruț – chitară, voce

Alin Moise – chitară

Talpai Csaba “Taly” – bass

Sebastian “Natas” Macovei – tobe

 

Contact KEMPES:

www.facebook.com/Kempes.Official

www.umusic.ro/kempes

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes