Sticky

Behemoth la Bucuresti – Detalii si reguli de acces

behemoth bucuresti

Accesul publicului se face incepand cu ora 18:30 iar bielte la pretul de 70 de lei gasiti si la intrare in limita locurilor disponibile. Bilete gasiti pe iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, Perfect Tour, IQ Box, ZebraPay) dar si pe eventim.ro si in reteaua Eventim. Accesul va fi limitat la 750 de persoane (75% din capacitatea clubului). Bilete gasiti si la intrare !

Accesul cu aparate foto sau de filmat profesionale sau semiprofesionale este strict interzis. De asemenea, fumatul in club este interzis.

Incepand cu ora 15:00 la Hotel Capitol de pe Calea Victoriei (vis-a-vis de Cercul Militar), solistul trupei Behemoth, Nergal, va oferi autografe pe noul sau volum “Confesiunile unui eretic”. Cartea va fi disponibila la vanzare inainte si in timpul conferintei la pretul de 100 de lei. De asemenea, atat la sesiunea de autografe cat si la concert, puteti gasi afise color format A2 la pretul de 10 lei.

La concert, trupa va veni cu mult merch asa ca veniti pregatiti. Berea Ciuc are pret special ca la toate concertele de club METALHEAD din Colectiv: 6 lei pentru Ciuc la sticla la 0.5.

Nu stim inca daca trupa va avea vreme sa stea la un meet & greet cu fanii dupa concert.

Programul showului este urmatorul:

Open Doors: 18:30

Thaw    19:30
Bolzer    20:25
BEHEMOTH 21:40

Promo Video:

www.youtube.com/watch?v=DKA5p4mVfZ8

Un eveniment METALHEAD

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes