Sticky

Lansare album “Silence is Betrayal” – Negative Core Project @ fabrica, pe 25 aprilie

Afis-lansare-NCP

Negative Core Project lanseaza sambata, pe 25 aprilie, la club fabrica din Bucuresti, al doilea material discografic – “Silence is Betrayal”. Invitati speciali: Deadeye Dick si Asemic.
Eveniment Facebook: http://on.fb.me/1IxLF2G

<<”Silence is Betryal” este o incercare de a reimprospata scena metalului autohton. Au trecut doi ani intre “Spread the Disease” si materialul acesta, timp in care ne-am macerat stilul si ne-am rumegat mesajul. Va asteptam in noua formula la lansare, sa daramam fabrica impreuna. Pana atunci va lasam cu un demo http://negativecoreproject.bandcamp.com/ >>.

Primul clip – “Save the Fucking Puppies” -  ce promoveaza noul album a fost lansat anul acesta in ianuarie la clubul B52 din Bucuresti: https://www.youtube.com/watch?v=wbUqXQVhUfY

Albumul va putea fi achizitionat in format fizic de la locatie si online, via BestMusic Digital Distro. Discul contine 8 piese, iar artworkul a fost realizat de Andrei Cotrut
artist vizual, grafician si comic book artist (http://krank-crabs.tumblr.com/).

DEADEYE DICK

Trupa bucuresteana Deadeye Dick a luat nastere in 2008 si a sustinut concerte alaturi de nume precum The Ocean, Born from Pain, Terror, Veil of Maya, Death Before Dishonor sau Pro Pain.
In 2010, trupa a lansat albumul de debut – ”Black Stars on a White Sky”, produs impreuna cu Razvan si Calin Raduta din Cap de Craniu, masterizat de Zoltan Varga la studiourile Bakery din Ungaria, un material dens, cu influente de grindcore, death, metalcore si black metal, un concept ce exploreaza haosul in toate formele sale, zgomotul, furia si fracturile prezentului.
In martie 2013 au lansat videoclipul piesei “Drowning in Ink”, iar in mai 2014 single-ul “Statues”, in colaborare cu Pava (Headfullofnoise), ambele inregistrate la Next Dog Studio de Marius Costache.

https://www.facebook.com/deadeyedickofficial
http://deadeyedick.bandcamp.com/

ASEMIC
Formatia ASEMIC a fost infiintata la Bucuresti, in luna octombrie a anului 2013. Muzica formatiei este rezultatul backgroundului muzical al membrilor ce au activat in diferite formatii de metal pana la momentul infiintarii noii trup si al dorintei de exprimare fara ajutorul unui vocalist. Stilul abordat este Instrumental Progressive Metal, cu influente de Jazz, Fusion si Djent. ASEMIC inseamna Vlad Datcu – chitara (ex. Bucovina, Rotten Remains, Ashaena), Liviu Maxim – tobe (ex. Innergrave), Alexei Nichiforof – chitara bas (ex. First Division, Days Before Disappearance, Abigail, Sheasdead, actualmente activand si in formatiile H8, Negative Core Project si Tessa) si Tudor Scanteie – chitara (Negative Core Project, Tiarra, Defunct, ex. M51).

https://www.facebook.com/asemic.official
https://asemic-official.bandcamp.com/

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes