Sticky

Program si acces Goodbye To Gravity, Crimena si Mindcage Escape – Club Colectiv

Concert-Goodbye-To-Gravity-in-Club-Colectiv

Pe data de 26 aprilie, formatia bucuresteana GOODBYE TO GRAVITY va sustine un concert special in Club Colectiv din Bucuresti, alaturi de Crimena si Mindcage Escape.

Accesul se va face incepand cu ora 19:00. Prima formatie care va urca pe scena este Mindcage Escape (ora 20:00), urmata de Crimena si de Goodbye To Gravity.

 

Deoarece este o zi de duminica, atat organizatorii cat si formatiile doresc sa realizeze o prestatie punctuala, asa incat participantii sa nu inceapa o noua saptamana obositi.

 

Band-support-ul este de 20 de lei iar biletul poate fi achizitionat in ziua concertului, la intrarea in Club Colectiv.

 

Goodbye To Gravity a terminat procesul de mixare si masterizare a viitorului material discografic, ce va fi lansat in toamna acestui an. Discul, al carui nume nu a fost inca dezvaluit, este follow-up-ul albumului self-titled “Goodbye To Gravity”, aparut in 2012.

 

De mix-ul noului efort discografic s-a ocupat Kostas Kalimeris la studiourile sale Black Rock, din Santorini, Grecia. Kalimeris este cunoscut pentru colaborarile cu nume importante ale rockului international, ca Joe Bonamassa, Steve Harris si mai tinerii One Republic.

In clipa de fata, GTG pregateste materialele promotionale pentru viitoarea lansare, fiind ocupata cu realizarea videoclipurilor, a artwork-ului si a sedintelor foto! Grupul doreste ca noul album sa fie o piesa de rezistenta a metalului autohton si nu numai, motiv pentru care a si apelat la ajutorul unor ingineri de exceptie.

Masterizarea initiala s-a facut in California, iar pentru cea finala, formatia l-a ales pe Svante Forsback care a lucrat la disc in studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda. Producatorul a muncit in trecut pentru formatii ca Rammstein, Volbeat, Amorphis si multe altele.

Goodbye To Gravity inseamna:

 

Andrei Galut – voce (castigator “Megastar” in 2008)

Alex Pascu – bas

Vlad Telea – chitara

Bogdan Lavinius – tobe

Mihai Alexandru – chitara

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes