Sticky

Pachetul Romanian Rock Meeting & Maximum Rock Festival iti ofera 6 zile de concerte rock la un pret special

Romanian_Rock_Meeting_Facebook

Anul 2015 este unul foarte bogat in evenimente rock! Deoarece este dificil pentru fani sa isi procure bilete la toate acestea, Promusic Events si Maximum Rock vin in intampinarea sustinatorilor concertelor live cu un pachet special de abonamente.

Astfel,  exclusiv prin reteaua  Eventim , rockerii vor putea sa achizitioneze pachetul  Romanian Rock Meeting + Maximum Rock Festival  care, la pretul de doar  145 de lei , le ofera acces la 2 evenimente, insumand 6 zile de spectacole. Prin acest pachet, fanii beneficiaza de un discount de  25% din pretul biletului la fiecare dintre cele doua evenimente.

S-au pus in vanzare un numar limitat de  100 de pachete speciale, disponibile la  ACEST LINK.

Promusic Events si Maximum Rock  doresc ca un numar cat mai mare de admiratori ai acestui gen de muzica sa isi permita sa ia parte la evenimentele lor favorite. Prin pachetul pus la dispozitie, melomanii vor avea ocazia sa ia parte la concerte precum Epica, Annihilator, Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt, Tiarra, Krepuskul, Crimena, Gothic si altele, care urmeaza sa fie confirmate in cel mai scurt timp, sustinute de formatii internationale de top.

Reamintim ca  pretul pentru un bilet normal la Romanian Rock Meeting este de 95  de lei iar acesta poate fi achizitionat de la acest  LINK . Fanii isi mai pot procura inca bilete la pretul special de 87 de lei doar de la sediul Maximum Rock si Promusic Events de pe Strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti si via Pay Pal.

Mai multe informatii AICI.

Cat despre Maximum Rock Festival, in momentul de fata, prin retelele aferente  , biletele pot fi procurate la pretul de 99 de lei . La sediul nostru si via Pay Pal acestea pot fi procurate pentru suma de 89 de lei. Cu toate acestea, odata cu expirarea perioadei actuale de taxare, pretul va creste.

Mai multe informatii AICI .

Si deoarece  Romanian Rock Meeting  este unul dintre cele mai importante evenimente metal ale anului 2015,  Lenti Chiriac si Cristi Hrubaru  , doua dintre cele mai importante personalitati rock din Romania, va invita la spectacol!

MESAJUL LUI LENTI CHIRIAC

MESAJUL LUI CRISTI HRUBARU

Sa nu uitam insa nici de regalul metal Maximum Rock Festival, in cadrul caruia fanii se vor intalni cu cele mai importante formatii internationale si locale!

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes