Sticky

Se apropie finalul perioadei de presale la Metalhead Meeting

Metalhead Meeting se apropie cu pasi repezi, si cu pasi si mai repezi se apropie finalul perioadei de presale care va fi pe 4 Mai.

Asadar, pana pe data de 4 Mai mai puteti cumpara bilete pentru Metalhead Meeting la pretul de 99 de lei la Acces General si 129 de lei la Golden Circle. Dupa aceasta data, preturile vor fi de 119 lei la Acces General si 149 de lei la Golden Circle.

Seara de joi ne va oferi si un show aniversar “CARGO – 30 de ani”, pentru care gasiti in vanzare si bilete de doar o singura zi cu preturi de la 35 de lei.

Metalhead Meeting va avea loc la Cotroceni Open Air – Bd. Vasile Milea nr. 4, in spatele AFI Pallace Cotroceni.

Abonamentele sunt disponibile  in vanzare pe  www.iabilet.rowww.eventim.rowww.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana - dar si in reteaua fizica iaBilet:

- Reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru langa McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

EXTRA

- Aplicatia de IOS sau Android iaBilet

- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

Misiunea METALHEAD Meeting: www.metalhead.ro/mhm/misiunea-noastra/

Pagina oficiala pe Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting

Facebook Event: www.facebook.com/events/338731476276502/

Twitter: www.twitter.com/MHMeeting

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes