Sticky

Detalii bilete pentru Festivalul ROCKOMOTIVA de la Craiova

poster_rokomotiva

ROCKOMOTIVA 2015 se face la Craiova. Primele capete de linie: Twilight of the Gods, Alternosfera si Pero Defformero.

ROCKOMOTIVA este un festival nou, care intra in productie la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, pe 5, 6 si 7 iunie 2015. Un festival nou, dar nu lipsit de pedigree: ROCKOMOTIVA preia traditia festivalului „Rock-Jazz-Folk”, organizat de CCS Craiova inca din 1979.

 

 

Asa cum sugereaza si noul nume, de acum vom pune accentul pe muzica rock, lasand chitarile sa-si plateasca propriul tribut genurilor din care s-au inspirat in permanenta – jazzul si folkul. Prima zi va fi destinata punk-rockului, rockului progresiv si experimental, etno si folk-rock-ului. A doua zi de festival va fi destinata metalului si aliajelor sale: thrash, death, hard-core. in fine, a treia zi de ROCKOMOTIVA face loc rockului alternativ si noului rock romanesc.

 

 

ROCKOMOTIVA aduce la Craiova super-trupa Twilight of the Gods (IRE-NOR-SWE-ENG), Alternosfera (MD), Pero Defformero (SRB), Bucovina (RO), Axecutor (BG), RoadKillSoda (RO), Bloodway (RO), Dza Ili Bu (SRB).  Adaugati cel putin una-doua surprize, plus AVATAR si CRIMENA, trupele de suflet ale Casei de Cultura a Studentilor din Craiova.

 

Festivalul ROCKOMOTIVA este organizat de Casa de Cultura a Studentilor Craiova, cu sprijinul Ministerului Tineretului si Sportului – Directia de Proiecte si Programe pentru Tineret, in parteneriat cu Asociatia “Craiova Capitala Europeana a Culturii 2021”, “Romanian Thrash Metal Club” , METALHEAD si BestMusic

 

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

 

- reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

 

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

 

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

 

- Agenţiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

 

EXTRA

 

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet

 

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.

 

https://www.youtube.com/watch?v=HmtBeUA8cTA

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes