Sticky

Azi, ultima zi de abonamente promotionale la Old Grave Fest 2015

Ultimele abonamente promotionale OGF se vand duminica 10.05.2015 la concertul Castle din  Club Fabrica!

Vineri, sambata si duminica sunt ultimele zile in care mai puteti  cumpara abonamentul la OLD GRAVE FEST  2015 la pretul promotional de doar 90 lei. Incepand de luni, 11 mai, abonamentele vor costa 110 lei. Ultimele bucati ramase, in format fizic, vor putea fi achizitionate duminica seara, in Club Fabrica, cu ocazia concertului trupei americane de heavy-doom CASTLE, sprijinita in deschidere de formatia romaneasca de heavy metal R.U.S.T., care se anunta un eveniment de neratat pentru iubitorii de doom sau heavy metal.

OLD GRAVE FEST  (Romanian Thrash Metal Fest IV) se va desfasura in Club Fabrica (Bucuresti) pe data de 9 si 10 Octombrie 2015. In acest moment, lineup-ul arata in felul urmator: Deströyer 666 (Australia), Dead Congregation (Grecia), Darkened Nocturn Slaughtercult (Germania), Obliteration (Norvegia), Nekromantheon (Norvegia), Violentor (Italia), Mörbid Carnage (Ungaria), Pyre (Rusia), Tyrant Goatgaldrakona(Ungaria),  Void Moon (Suedia), Slaughtbbath (Chile) si Turbocharged (Suedia).  Inca un nou headliner va  fi anuntat foarte curand!

Old Grave Fest 2015 editia a 4-a, organizat de Romanian Thrash Metal Club, este singurul festival de metal din Romania creat de o asociatie a fanilor, pentru fani.

 

Programul pentru concertul Castle este urmatorul:

 

20.00 – OPEN DOORS

21.00 – R.U.S.T.

22.30 – CASTLE

About BogDan

Sunt un geniu. Egocentric, infernal și răsfățat. Sunt contestat și contestabil. Nu servesc meniuri din palmă și aștern în cuvinte strict ceea ce simt. Urăsc ipocrizia. Nu sunt tolerant și corect politic. Nu-mi iubesc țara. Cel mai important, dresez nervurile răsucite ale frazei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes