Sticky

Programul Maximum Rock Festival 2015

Maximum Rock Festival 2015 este unul dintre cele mai asteptate evenimente rock ale toamnei in Romania si isi propune sa prezinte publicului autohton si international 4 zile de concerte exceptionale, sustinute de 25 de formatii, in 2 locatii diferite – Club Colectiv si Arenele Romane!

Festivalul are loc intre 15 si 18 octombrie si este o sarbatoare metal cu acte in regula. Pe langa concerte, la eveniment se vor desfasura diverse activitati interactive, expozitii, targuri de merchandise, performance-uri si multe altele.

Pana acum, avem urmatoarele confirmari: Epica, Annihilator, Sirenia, Skalmold, Septicflesh, Zonaria, Nightrage, The Silent Wedding, Kistvaen, Harlott, Archer, Gothic, Hatemode si Crimena, Enemy of Reality, Dimlight, Sorrowful Angels si Tiarra. In curand vom anunta noi nume.

Mai jos, gasiti programul partial al evenimentului:

15 Octombrie 2015 / Club Colectiv   
T.B.A.
T.B.A.
T.B.A.
Gothic (Romania)
Nightrage (Suedia)
Zonaria (Suedia)

16 Octombrie 2015 / Arenele Romane
T.B.A.
The Silent Wedding (Grecia)
Enemy of Reality (Grecia)
Dimlight (Grecia)
Sirenia (Norvegia)
Epica (Olanda

17 Octombrie 2015 / Arenele Romane
Archer (America)
Harlott (Australia)
Kistvaen (Romania)
Skalmold (Islanda)
SepticFlesh (Grecia)
Annihilator (Canada)

18 Octombrie 2015 / Club Colectiv
T.B.A.
Crimena (Romania)
T.B.A.
Hatemode (Romania)
Sorrowful Angels (Grecia)
Tiarra (Romania)

 

Deoarece dorim sa-i rasplatim pe cei care isi procura bilete in avans la spectacol, am organizat un concurs dedicat celor care isi achizitioneaza ACUM abonamente la Maximum Rock Festival 2015, dar si celor care si-au procurat pana in acest moment abonamentele. Aveti, astfel, sansa sa intrati in posesia unuia dintre cele 10 abonamente duble puse la dispozitie pentru editia din 2016 a Maximum Rock Festival!

Concurentii sunt rugati sa ne trimita un mail la concurs[at]maximumrock.ro in care sa specifice: la subiect, MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2016, iar in corpul mailului NUMELE complet si CODUL DE BARE al biletului. Cei care si-au procurat abonamentele prin Pay Pal sunt inscrisi automat in concurs.

Castigatorii vor fi desemnati la o data anuntata ulterior.

Prima formatie ce va lua parte la Maximum Rock Festival 2016, pentru care organizatorii au deja planuri mari, va fi anuntata in cadrul editiei de anul acesta a show-ului si reprezinta o surpriza foarte placuta pentru publicul romanesc!

 

Detalii si cumparare bilete aici.

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes