Sticky

Question Mark da tonul concertelor in luna octombrie

Question_Mark

Asa cum ne-am obisnuit, in Question Mark concertele se tin lant. Pentru octombrie v-am pregatit o serie de concerte pentru toate tipurile de ascultatori. Lansari de albume, trupe in premiera si multe ore de muzica buna va asteapta in aceasta luna.

De cand nu ai mai vazut un concert de brutal death si grind in Bucuresti? Dar unul de psihedelic rock? Nu iti era dor de Till Lungs Collapse? In octombrie te asteptam pe la noi cu berea la rece si trupe alese.

20 octombrie – Grind fast an die night

Pe 20, Poppy Seed Grinder (grind/gore/brutal death) vor urca pe scena alaturi de Need For Speed (fast grindcore – Abnormyndeffect members) si The Cursed (death metal)

https://www.facebook.com/events/892741780802918/

Pret bilet: 25 lei

21 octombrie – Italian trio vs Romanian trio night

Schimbam macazul si va inviam la o seară de stoner rock cu două trupe puternice. Pentru prima oară în România, power trio-ul Italian de psychedelic-fuzz rock BLACK RAINBOWS va concerta alaturi de  WOOLDOZER

Pret bilet: 15 lei

https://www.facebook.com/events/731805530288613/

22 octombrie – Brothers in thrash night

Bulgarii de la Odd Crew revin in Bucuresti dupa 2 ani. Alaturi de acestia pe scena din Question Mark vor urca Berserkers si Saddayah.

Pret bilet: 15 lei

https://www.facebook.com/events/1623299354603535/

23 octombrie – When core met prog night

Sleepless este o trupă maghiară de metalcore/deathcore cu o puternica prezenta scenica.  dAsh prin tehnica abordand un stil mai putin intalnit de progresiv cu elemente din fusion metal. Nevergoing Home revin pe scena cu al doilea concert, dupa o absenta din peisajul autohton.

Pret bilet: 15 lei

https://www.facebook.com/events/968013369928773/

24 octombrie – Till Lungs Collapse night

Till Lungs Collapse lanseaza primul material oficial, intitulat „Desuetude”. Piesele au fost inregistrate si produse de catre Marius Costache, la Studio 148. Grafica materialului este semnata de A.D. (Valerinne, Modern Ghosts of the Road). Invitatii speciali: Nevergoing Home

Pret bilet: 15 lei

https://www.facebook.com/events/1207384265942304/

25 octombrie – Punk’s not dead night

Loser vin direct pe scena din Question sa ne arate cum se face punk-ul in Grecia. Daca iti plac Rancid, Street Dogs nu ai voie sa lipsesti de la concert. Alaturi de greci, vor urca pe scena Vision of Madness, o trupa de hardcore punk care ne-a surpins la fiecare concert. Ii stiti sigur, daca ati fost la Negative Approach.

Pret bilet: 15 lei

https://www.facebook.com/events/1657715004440002/

 

27 octombrie – Psihedelic night

Villagers of Ioannina City (V.I.C.) este o trupă de rock psihedelic din Grecia. Soundul lor unic reprezintă un mix de post rock cu stoner rock si o doză generoasă de folk grecesc, muzica tradițională din Epirus, caracterizată prin polifonie și utilizarea clarinetului.

Wooldozer sunt patru prieteni din patru coțuri diferite ale țării care s-au întâlnit în București cu un singur scop – de a face muzică. Wooldozer a luat foc ca o idee între colegi muzicieni de a cânta de dragul riff-urilor, pentru prieteni, pentru distracție, pentru o bere și timp liber petrecut spiritual cum trebuie.

Pret bilet: 15 lei

https://www.facebook.com/events/411247085751913/

31 octombrie – Fuck Halloween, we want hardcore night

Recurrent Pain si Disgraced Life sunt doua trupe de hardcore din Austria ce te vor face sa te bagi instant in moshpit. Daca iti plac Nasty, In Other Climes sau Madball, Question Mark este locul unde trebuie sa bantui in seara de 31. Take No More vor reprezenta scena locala de hardcore.

Lei: 15 lei

https://www.facebook.com/events/393916997483787/

 

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes