Sticky

Flesh Rodeo au lansat single-ul “End of Greatness”

Afis-lansare-EOG-Flesh-Rodeo

Flesh Rodeo au lansat single-ul “End of Greatness”, extras de pe EP-ul omonim. Materialul este disponibil incepand de astazi, 16 octombrie,  atat online, cat si in editie limitata in format fizic.

 

https://fleshrodeo.bandcamp.com/album/end-of-greatness

Single-ul “End Of Greatness”, inregistrat si masterizat de Marius Costache (Studio 148), are o durata de aproape 13 minute, fiind cea mai lunga si probabil cea mai experimentala compozitie de pana acum a trupei. Compusa inca din anul 2012, piesa surprinde perioada de tranzitie dintre sound-ul incipient Flesh Rodeo, concretizat prin albumul “Tellurium-128″ si noile viziuni si abordari muzicale ale trupei, ce urmeaza a fi prezentate pe al doilea material full-length, planificat pentru lansare in 2016.

Prin inregistrarea acestui single se incearca, asadar, imortalizarea unei etape aparte in procesul evolutiv al trupei, caracterizata printr-un echilibru fragil intre sonoritatile mai deschise abordate initial si afinitatile pentru zone muzicale mult mai intunecate si complexe, ce domina perioada post-Tellurium.

“End of Greatness” este extras de pe EP-ul cu acelasi nume, material ce include si o serie de remixuri ale piesei, realizate de muzicieni autohtoni: Stefan Panea (Environments), Alexandru Das (Valerinne, Modern Ghosts Of The Road), Vlad Enescu (Karmic Thread, Axial Lead), dar si de doi dintre membrii Flesh Rodeo, solistul Radu Ursoiu si chitaristul Alex Zamfir, prin intermediul proiectului sau experimental, Decomposing Black.

 

„Titlul single-ului (si al EP-ului) reprezinta un termen astronomic ce se refera la pragul observat in organizarea materiei in Univers dincolo de care acesta este caracterizat de omogenitate si izotropie. Ultimele structuri detectate la scara larga sunt filamentele si super-roiurile de galaxii; dincolo de “End Of Greatness” acestea sunt randomizate si nu se agrega in alte structuri gravitationale supraordonate” – Flesh Rodeo

 

Lansarea oficiala va fi marcata de un concert Flesh Rodeo diseara, 16 octombrie, la club fabrica din Bucuresti, impreuna cu cei de la Tragic.

Doors open 20:00

Biletele costa 20 de lei si se gasesc online, pe Eventbook.ro, precum si in format fizic, la locatie.

Facebook event: http://on.fb.me/1Lsdw9n

 

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes