Sticky

Fellow Imagineers – un documentar despre pasiunea fanilor Nightwish

17-34619560bcf6d41045

Fellow Imagineers este documentarul realizat de fani pentru Nightwish. Intregul documentar este filmat de fanii din intreaga lume. Crezi ca ai putea fi unul dintre realizatorii acestuia?

Nightwish au aproape 20 de ani de existenta si se bucura in prezent de o popularitate mai mare decat oricand inainte. Muzica trupei ne duce catre aventuri tot mai profunde, iar aventura fiecarui fan este o experienta individuala.

Fellow Imagineers nu va prinde viata fara ajutorul fanilor: intregul documentar este filmat cu echipamentul propriu, cu telefoanele mobile sau camerele video ale fanilor Nightwish. Rezultatul va fi un material sincer, nebunesc, intim si o poveste despre pasiune, despre puterea muzicii si despre drumul formatiei Nightwish catre concertul de pe Wembley SSE Arena.

Fellow Imagineers va fi publicat atat ca un film documentar, cat si ca serie de clipuri web, in toamna anului 2016.

Pentru documentar, regizorii acestuia cauta cei mai dedicati fani: „Nu conteaza din ce tara provii, atata timp cat esti un fan activ si o persoana deschisa. Vrem sa iti ascultam povestea de viata si sa ne impartasesti visele.   Vrem sa aflam ce impact a avut muzica Nightwish in viata ta. Suntem interesati de tot ce e in legatura cu formatia, de materiale artistice, tatuaje, excursii la concerte, fan cluburi, singurul fan de heavy metal din Turkmenistan, parintii si copiii lor, emotii puternice traite alaturi de trupa si povesti ale fanilor adevarati.”

Producatorul documentarului, Sami Hahtala, este un experimentat producator de emisiuni muzicale si a impartit in anii ’90 o sala de repetitii cu Ewo, managerul formatiei Nightwish. Cei doi regizori si scenaristi, Kaisa Alenius si Harto Hänninen, sunt amandoi renumiti la nivel international si foarte populari in Finlanda.

30 de fani din intreaga lume vor fi selectati in urma filmarilor trimise. Data limita de trimitere a materialelor este 21 Octombrie 2015. Fellow Imagineers este o productie a celei mai importante televiziuni din Finlanda – Yle.

Preluat de pe http://nightwish.artmania.ro

Așa cum știți deja, Nigthwish va concerta pe 10 decembrie la București, în cadrul turneului “Endless Forms Most Beautiful Europwan Tour”. Alături de formația finlandeză pe scena de la Romexpo vor mai urca Arch Enemy și Amorphis.

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventim la preturile: 380 lei în zona A și 180 lei în zona B. Preturile biletelor pentru tribune sunt: Tribuna 1 – 310 Lei; Tribuna 2 – 250 Lei; Tribuna 3 – 190 Lei.

Foto via.

About Cristian Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes